Samsung Galaxy S10+

De nieuwe generatie Galaxy is gearriveerd

Win de Samsung Galaxy S10 Plus

Om een gratis Samsung Galaxy S10 + te winnen, is niets eenvoudiger: klik hieronder voor meer informatie en probeer je geluk door het formulier in te vullen! Snelle deelname! Je hoeft alleen maar je vingers over te steken.

Vorige winnaar

Doe mee en win een gloednieuwe Samsung Galaxy S10 +. De winnaar wordt rechtstreeks per e-mail gecontacteerd. Je zou absoluut graag gratis een Samsung Galaxy S10 + winnen … Zoek niet verder.

Samsung Galaxy S10 Plus

De smartphone die bij je past

Een slimme processor om u een voorsprong te geven. Met intelligente functies en processorvermogen houdt uw Galaxy S10 + uw routines bij en past zich aan om de prestaties de hele dag te optimaliseren. Een kunstmatige intelligentie die je leven gemakkelijker maakt. Bixby Routines analyseert uw dagelijks leven en stelt toepassingen en instellingen voor op basis van tijd en plaats, voor een steeds persoonlijkere ervaring.

De kracht in de pure staat

Je hebt de macht om te delen. Met de functie “Power Sharing” kunt u van uw Galaxy S10 + een echte draadloze oplader maken. De Galaxy S10 + laadt nog sneller op met de draadloze lading 2.0. Stream en deel, waar je ook bent. Smart WiFi wint aan snelheid dankzij Wi-Fi 6, dat een betrouwbare en veilige verbinding biedt, zelfs op openbare netwerken. Weg van het wifi-netwerk? Je Galaxy S10 + is compatibel met de nieuwste 4G-normen.

Nieuwe generatie camera’s

Breid je horizon uit. Dankzij de ultragroothoeksensor kunt u sensationele foto’s maken met een kijkhoek van 123 graden, vergelijkbaar met het menselijk zicht. Kunstmatige intelligentie ten dienste van de fotografie. Aangezien 85% van de foto’s ter wereld met een mobiel wordt gemaakt, hebben we de drie Galaxy S10 + uitgerust met een slimme camera om u te helpen uw foto’s te sublimeren. Maak professioneel uitziende foto’s met hulp bij het inlijsten en verbeter automatisch uw opnamen met de Scene Optimizer.